dilluns, 30 juliol 2018

El diputat Bernat Solé donarà el sou corresponent al dia de la vaga feminista a l'Esbarjo

El diputat Bernat Solé donarà el sou corresponent al dia de la vaga feminista a l'Esbarjo

Els diputats i diputades del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya han informat que han donat el sou corresponent al dia de la vaga feminista a 23 entitats, fundacions i associacions diferents que es dediquen a ajudar a les dones o lluiten per la igualtat. Els diners, 4.304,44 euros en total, són la suma de les retribucions dels diputats republicans que van fer vaga el 8 de març. Els càrrecs públics no tenen dret a vaga i, si en fan, no se'ls hi descompta el sou. Per això, els diputats d'Esquerra van decidir fer-la i donar el sou d'aquell dia a una entitat del sector, que ha anat triant cada representant.

En total han estat 23 entitats, associacions i fundacions repartides per tot el territori català i de dimensions i característiques molt diverses. En el cas del diputat per ERC Bernat Solé, ha anunciat que la donació és realitzarà a l'Associació de Dones l'Esbarjo d'Agramunt.

Un cop feta la donació, el Grup Republicà té previst poder convidar a les entitats al Parlament per poder conèixer de primera mà els projectes i fer una trobada de treball amb aquestes que permeti anar més enllà que la simple donació dels recursos de la vaga feminista. Està previst que la trobada es pugui dur a terme en el nou període de sessions.


Imatge: ERC

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 95%
humitat: 100%
vent: 10km/h E

 • 26°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ

En directe

Els Informatius