divendres, 21 setembre 2018

En marxa el segon projecte intergeneracional 'Escurcem distàncies'

En marxa el segon projecte intergeneracional 'Escurcem distàncies'

El projecte intergeneracional ‘Escurcem distàncies', impulsat per la Residència Mas Vell d'Agramunt, va iniciar ahir una segona edició amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi d'experiències i el coneixement entre diferents grups d'edat i diferents col·lectius. La primera de les accions va tenir lloc entre diferents participants de la Residència Mas Vell i el Centre Ocupacional Alba de Tàrrega, que van compartir una estona de jocs tradicionals.

La directora de la Residència Mas Vell d'Agramunt, Marta Pérez, indica que aquest any es preveu que es facin més de 40 interaccions durant el curs escolar. Com l'any passat, les entitats i centres educatius involucrats en el projecte són la Residència Mas Vell i la Residència Ribera del Sió; els tres centres escolars de la vila, com són l'Escola Macià-Companys, el Col·legi Mare de Déu dels Socós i l'INS Ribera del Sió; l'Associació Alba de Tàrrega; l'Escola Municipal de Música d'Agramunt; la Llar d'Infants l'Era d'Agramunt i Ràdio Sió.

Algunes d'aquestes accions poden ser, per exemple, pintar quadres, fer entrevistes, jugar a jocs d'abans, escoltar música de diferents anys, etc. Aquestes accions fomenten l'intercanvi de coneixements entre les diferents generacions i la posada en comú d'experiències que ajudaran a tots els participants a crear vincles més enllà de l'edat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C

ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 75%
humitat: 45%
vent: 10km/h NE

 • 26°C
  DV
 • 31°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 35°C
  DL
 • 36°C
  DT

En directe

Els Informatius