dimecres, 3 octubre 2018

El periodista José Antich inaugura avui la cinquena edició de l'Aula d'Extensió Universitària

El periodista José Antich inaugura avui la cinquena edició de l'Aula d'Extensió Universitària

L'Aula d'Extensió Universitària reprèn avui l'activitat en la que és la cinquena edició a Agramunt. Amb un total de 20 conferències i tres sortides culturals, l'AEUA compta ja amb uns 160 inscrits i es calcula que pot arribar als 200 al llarg del curs. El secretari de la junta de l'AEUA, Ramon Bernaus, indica que el factor local serà molt present en l'edició d'aquest any: "Tenim presència d'Agramunt per partida doble. El més directe és que en motiu de la celebració de l'Any Guinovart, vindrà en Josep Bertran per parlar sobre ‘Els espais d'en Guinovart'. També relacionat amb persones d'Agramunt, serà la conferència de l'Oriol Canudas, amb la conferència ‘Els viodejocs, l'art de crear una necessitat', que també està relacionat amb Agramunt ja que la seva mare és d'Agramunt. I la última de totes estarà relacionada amb la música i anirà a càrrec d'Antoni Tolmos que també és molt proper a Agramunt".

També la Historiadora de l'Art, Montse Macià, parlarà sobre Agramunt i el seu patrimoni cultural. No obstant, l'AEUA destaca per la varietat de temes que s'exposaran a càrrec de ponents com poden ser la refugiada Nadia Ghulam; Adelais de Pedrolo, filla de l'escriptor Manuel de Pedrolo; la doctora en bioquímica Alba Sorolla o l'escriptora Gemma Lienas, entre altres.

 La conferència inaugural, que tindrà lloc avui a les 17.00 h al Foment Parroquial, anirà a càrrec del periodista José Antich

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C

molt ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 75%
humitat: 50%
vent: 10km/h E

 • 26°C
  DV
 • 31°C
  DS
 • 36°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius