dilluns, 8 octubre 2018

Torrons Félix aposta per expandir l'ús dels torrons i xocolates fora de l'àmbit de les postres

Torrons Félix aposta per expandir l'ús dels torrons i xocolates fora de l'àmbit de les postres

Des de Torrons Félix es portarà, a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, tota la línia de torrons d'autor que estan potenciant com a segell de marca, tot i que també s'aposta per ser presents a l'Aula del Gust per tal de promocionar l'ús del producte fora de l'àmbit de les postres, tal i com indica la segona generació de Torrons Félix, Zoe Valero: "Intentem, a l'Aula del Gust, presentar alguna proposta i combinar aquests torrons de postres per a presentar-los com a aperitius o per poder-los cuinar i presentar-los com a primers i segons plats. Hem de pensar que hem d'incentivar també el sector de la restauració per a que puguin utilitzar tots els productes i els torrons per elaborar plats i incloure a les seves cartes  no només durant el Nadal sinó durant tot l'any".

Entre les novetats que han presentat, hi ha el bombó de torró d'Agramunt, que combina la tradició del torró d'Agramunt amb la innovació del bombó.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

11°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 5km/h NE

  • 21°C
    DC
  • 22°C
    DJ
  • 24°C
    DV
  • 24°C
    DS
  • 25°C
    DG

En directe

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.
Subscriu-te

Vídeo destacat