dimarts, 9 octubre 2018

Presenten el receptari 'De l'Aula a la Taula'

Presenten el receptari 'De l'Aula a la Taula'

La sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt va acollir el dissabte al vespre la presentació del receptari De l'aula a la taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra. Un receptari de 27 receptes de 28 ponents que han passat per l'Aula del Gust al llarg dels seus 10 anys. 

La publicació ha estat promoguda per l'Ajuntament d'Agramunt i editada per Pagès Editors i ha comptat amb el suport i patrocini de la IGP Torró d'Agramunt. 

De l'Aula a la Taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra està organitzat en quatre apartats: receptes per fer amb nens, receptes amb torró, receptes amb xocolata i altres propostes que han format part de l'Aula. 

L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, la directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès; el vicepresident de la IGP Torró d'Agramunt, Àngel Lluch, i la curadora del llibre Meritxell Bernaus. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

26°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h SO

  • 36°C
    DJ
  • 35°C
    DV
  • 34°C
    DS
  • 34°C
    DG
  • 34°C
    DL

En directe

Els Informatius