dilluns, 15 octubre 2018

Bona valoració de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

Bona valoració de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

La XXX Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt va tancar ahir les portes amb una valoració força positiva, segons indica l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé: "La valoració que fem és molt bona no només per l'afluència de públic sinó també pel retorn que ens fan els firaires i en especial, els torronaires i xocolaters. En aquest cas, tots coincideixen que s'ha venut molt, que les innovacions que han fet han estat molt ben rebudes i que a nivell d'organització, tot ha anat molt bé". 

Durant la fira han tingut lloc diferents activitats pensades per posar en valor els productes estrella de l'esdeveniment. Un d'aquest actes en el que també s'ha posat en valor els productes de territori de Ponent és l'acte d'agermanament de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra amb la Fira de l'Oli Verge Extra de les Borges Blanques, que aquest any ha celebrat la seva 55a edició. En l'acte, que va tenir lloc dissabte, hi van intervenir l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, qui va destacar que la promoció conjunta de les dues fires és beneficiosa pels dos certàmens: "Hem de difondre un missatge més potent a nivell dels nostres productes i dels nostres territoris. Són territoris molts semblants i totes les accions que puguem fer ens repercuteixen en la bona imatge i el prestigi d'aquests territoris d'aquest productes tant autèntics nostres com són la xocolata a la pedra i l'oli de qualitat verge extra".

L'agermanament va comptar amb una demostració del xef Albert Marimón, qui va ser l'encarregat d'oferir un tast dels dos productes identitaris d'aquests territori, l'oli i la xocolata a la pedra.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C


prob. precipitació: 40%
humitat: 65%
vent: 10km/h SO

 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC

En directe

Els Informatius