dilluns, 15 octubre 2018

Torrons Vicens presenta un torró d'alga nori i un altre de te matcha

Torrons Vicens presenta un torró d'alga nori i un altre de te matcha

Torrons Vicens, de la mà del xef Albert Adrià, ha presentat, en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, diferents novetats de torrons, com el d'alga nori, te matcha o l'anomenat Aire (per la seva lleugeresa), que ja es va donar a conèixer a principis d'any. L'equip de Pastisseria del Barri, el grup de restaurants que Adrià té a Barcelona, ha estat un cop més l'encarregat de presentar i oferir els nous torrons al públic. Amb aquests darrers torrons d'ingredients més exòtics, Vicens vol ampliar la seva presència al món, però, sobretot, al mercat asiàtic. El propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco, explica que aquestes dues novetats han tingut molt èxit: "El torró d'algues ha tingut un gran èxit i també el de te matcha. El torró d'alga nori, com que és una mica saladet, li ha donat un caire d'aperitiu al torró i considero que tindrà molt èxit".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

  • 31°C
    DT
  • 29°C
    DC
  • 30°C
    DJ
  • 29°C
    DV
  • 26°C
    DS

En directe

Els Informatius