dimarts, 23 octubre 2018

La robòtica i el cinema, novetats al XIX Programa comarcal de suport a l'Educació

La robòtica i el cinema, novetats al XIX Programa comarcal de suport a l'Educació


La I Mostra i Premi de Robòtica o dinamitzar les habilitats creatives i artístiques dels alumnes de l'Urgell són dos de les novetats d'aquest any del XIX Programa comarcal de Suport a l'Educació, impulsat pel Consell Comarcal de l'Urgell, conjuntament amb el Servei Educatiu de l'Urgell. En total, aquest any s'han previst 20 accions educatives que involucraran a 4.500 alumnes de la comarca.

El conseller comarcal d'Ensenyament, Antonio Farré, indica que una de les noves activitats es basa en la col·laboració amb l'Associació Galacticat, organitzadora del cicle de cinema fantàstic i de terror de Ponent a Tàrrega: "Amb l'empresa Galacticat farem activitats sobre el cinema, fent tallers i també fent formació a mestres de secundària que després, transmetran la informació als nois i noies d'ESO".

Més concretament, es farà una sessió de petits films que adapten de forma original contes populars per als alumnes de P5. També es farà una classe magistral per alumnes d'ESO amb cineastes i creadors mediàtics sobre el procés creatiu de les pel·lícules d'animació en Stop Motion. 

Pel que fa a la resta d'activitats, destacar que aquest any s'incidirà en el coneixement de la part sud de la comarca amb la visita al monestir de Vallbona de les Monges i a la Cooperativa l'Olivera. A part, es dona també continuïtat al teatre en català i anglès; a les xerrades de l'ONG Pro Activa Open Arms; a les mostres i concursos com la XV Gimcana Lingüística de l'Urgell i també als premis ‘Apadrinem el nostre territori; al premi artístic de Sant Jordi; a la realització de treballs de recerca o a la realització d'un pla d'empresa.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 10km/h NE

 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 30°C
  DT
 • 27°C
  DC

En directe

Els Informatius