dimecres, 24 octubre 2018

Arranca el curs Actic, amb una quinzena d'inscrits

Arranca el curs Actic, amb una quinzena d'inscrits

El curs d'ACTIC de nivell intermedi va arrancar ahir a Agramunt amb totes les places plenes, un total de 16. Aquest curs, organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Urgell conjuntament amb l'Ajuntament d'Agramunt, té com a objectiu acreditar les competències a nivell de tecnologies de la informació i la comunicació i és especialment interessant per a les persones que vulguin opositar o que estiguin treballant a l'administració pública o a l'ICS, ja que normalment sempre dona punts a l'hora de sumar per a trasllats o oposicions. El conseller comarcal d'Ensenyament, Antonio Farré, indica que aquest curs és una de les activitats que des del Consell s'impulsen a tot el territori: "Que es faci a Agramunt respon a la idea de descentralitzar temes del nucli urbà de Tàrrega i, en la mesura que puguem, portem altres activitats a altres localitats".

Per la seva part, el regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Agramunt, Oriol Puebla, explica que aquest curs respon a una necessitat dels mateixos joves: "Una de les demandes que tenim dels joves d'Agramunt és la de potenciar la formació, perquè els joves entenen que com més formats estan, millors perspectives de futur tenen".

El curs es farà els dimarts i dijous a l'Ajuntament d'Agramunt ‪de 19:45 h a 21:45 h‬ fins ‪el dia 20 de novembre‬. Un cop finalitzat el curs, els alumnes podran fer l'examen al Consell Comarcal ja que és un centre acreditat per poder fer la prova, tal i com indica la tècnica comarcal de Joventut del Consell Comarcal, Anna Gómez: "Un cop finalitzin aquest curs, poden fer l'examen al Consell Comarcal, ja que és un centre acreditat per fer aquest examen. A part també es poden presentar a l'examen sense fer el curs".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 10km/h SE

 • 15°C
  DC
 • 17°C
  DJ
 • 18°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 10°C
  DG

En directe

Els Informatius