dilluns, 29 octubre 2018

L'ampliació del CAP d'Agramunt serà una realitat a principis d'any

L'ampliació del CAP d'Agramunt serà una realitat a principis d'any

Després de mesos de treballs i obres, està previst que a principis d'any la part ampliada del CAP d'Agramunt pugui entrar en funcionament, segon va informar ahir l'Ajuntament d'Agramunt. Des de l'inici de l'actuació al mes d'abril, les obres s'han compaginat amb l'activitat diària del CAP intentant que no quedessin afectats els serveis. 

Concretament, amb les obres realitzades es millorarà l'atenció al servei d'urgències i al servei de pediatria, que en aquest cas disposarà d'una zona específica per a poder practicar les nebulitzacions. Pel que fa al servei d'odontologia, aquest comptarà amb un nou equip de radiologia dental. Els nous espais i la pròpia iniciativa dels mateixos professionals també permetran disposar d'un servei de cirurgia menor, per a dur a terme petites intervencions. 

Al mateix temps, també es milloraran les instal·lacions per al servei d'emergències i es donarà solució a la llarga reivindicació per tal que els equips mèdics que en aquests moments atenen els diferents pobles de l'àrea bàsica puguin complementar el servei de consultes del CAP reduint, d'aquesta manera, les llistes d'espera. 

A nivell d'accessibilitat, la instal·lació d'un ascensor facilitarà l'accés a la planta superior i està previst que l'equipament disposi d'un grup electrogen per garantir el servei quan hi hagi manca de subministrament elèctric. 

Tant des del mateix Centre d'Assistència Primària com des de l'Ajuntament d'Agramunt se celebra que finalment aquesta ampliació tan reclamada, que compta amb un pressupost de 538.385 euros, pugui ser una realitat. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 15km/h NE

 • 6°C
  DS
 • 9°C
  DG
 • 9°C
  DL
 • 12°C
  DT
 • 12°C
  DC

En directe

Els Informatius