dimarts, 30 octubre 2018

L'Esbarjo farà una festa de country enlloc de l'escala en Hi-Fi per la Marató

L'Esbarjo farà una festa de country enlloc de l'escala en Hi-Fi per la Marató

Les obres que s'estan duent a terme a la sala del teatre del Casal Agramuntí han provocat que aquest any, l'Associació de Dones l'Esbarjo d'Agramunt no faci la que seria la XXI Escala en Hi-Fi a favor de La Marató de TV3 ja que no hi ha temps per assajar. No obstant, i amb la finalitat de continuar realitzant un acte a favor de La Marató, l'entitat organitzarà una festa country solidària que tindrà lloc el proper 1 de desembre. La presidenta de l'entitat, Josefina Esteve, indica que la festa comptarà amb un sopar solidari: "Hem decidit fer una gran festa de country, en la que hi haurà la típica ballada de country, un sopar solidari i també farem nosaltres una mica d'exhibició amb el que hem aprés de country".

Aquest serà una de les novetats importants d'aquest curs 2018-2019 en el que l'entitat ha introduït altres canvis a les activitats organitzades durant la setmana. A part del català, la gimnàstica, el ioga, les manualitats i el cinema, s'ha introduït una segona classe d'anglès i també s'ha organitzat un curset de sardanes: "Durant tres mesos fins als desembre, hem començat un curs de sardanes que fem els dimecres. Com que la monitora que el fa és de la Federació de Sardanes de Lleida, després ens podrem acollir a la trobada que es fa per sardanistes adults, molt similar al Saltem i Ballem per a nens".

Finalment, l'entitat també prepara una xerrada sobre el feminisme a càrrec de Meritxell Benedí, Cap de l'Àrea d'Empoderament Personal a la Fundació Surt, xerrada que tindrà lloc el proper 19 de novembre.

Imatge: Celebració de la Castanyada per part de l'Associació de Dones l'Esbarjo

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

35°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 10km/h SO

 • 37°C
  DG
 • 38°C
  DL
 • 36°C
  DT
 • 32°C
  DC
 • 31°C
  DJ

En directe

Els Informatius