dimecres, 31 octubre 2018

Finalitzen les obres d'ampliació del cementiri d'Agramunt

Finalitzen les obres d'ampliació del cementiri d'Agramunt

L'Ajuntament d'Agramunt està ultimant aquests dies els darrers detalls de les obres del cementiri. Els treballs realitzats han permès resoldre el problema estructural de la galeria del Carme i, alhora, ampliar el nombre de nínxols disponibles al cementiri. Cal recordar que l'any passat, a causa dels problemes estructurals que patia la galeria del Carme, una de les més antigues, es va haver d'actuar amb urgència construint una nova galeria i fent els corresponents trasllats. 

Prèviament a aquestes actuacions, el consistori va reunir a la Sala de Plens de l'Ajuntament els titulars dels nínxols per exposar-los la situació i per informar-los que es procediria al trasllat de les restes en una nova galeria. 

Ara, un cop reconstruïda la galeria i amb la construcció d'una galeria nova, s'ha donat per una banda, solució al problema estructural de la Galeria el Carme i, alhora, han quedat un total de 85 nínxols lliures. L'obra ha tingut un cost total de 117.723 euros, dels quals està previst que la Diputació de Lleida n'aporti 35.000 euros. 

De cara a la celebració del dia de Tots Sant, el dijous, 1 de novembre, el cementiri romandrà obert des de les 9.00 fins a les 19.00 h.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 6°C
  DG
 • 7°C
  DL
 • 10°C
  DT

En directe

Els Informatius