dimarts, 6 novembre 2018

El BAC celebrarà el 25è aniversari aquesta temporada amb diferents activitats

El BAC celebrarà el 25è aniversari aquesta temporada amb diferents activitats

El Basquet Agramunt Club (BAC) celebrarà aquesta temporada el 25è aniversari amb diferents activitats, la primera de les quals, indica el president, Rubén Añé, serà la presentació dels equips: "Aquest any fem la celebració formal del 25è aniversari i a nivell de club hem preparat un seguit d'actes i esdeveniments per celebrar-ho. El primer acte que farem serà el dissabte, 1 de desembre, quan recuperem la presentació dels equips". 

El club ha començat ja la temporada amb un centenar de jugadors repartits en 6 equips, els mateixos que l'any anterior. Entre els reptes que s'ha fixat el club, hi ha la implementació del pla de fonaments tècnics pels entrenadors i jugadors: "L'any passat vam aprovar un pla de fonaments tècnics de millora de bot, passada, tir i ocupació de l'espai sense pilota per cada categoria. L'objectiu principal és acabar d'implementar aquest pla a cada categoria i que cada entrenador sàpiga què és el que s'ha d'ensenyar a nivell de fonaments de bàsquet, en quin moment i una mica els timming perquè els nois i noies, quan passin de categoria, tinguin uns mínims assolits".

A part d'aquest objectiu, el BAC també vol que els equips millorin els registres de l'any anterior i que, per sobre de tot, els jugadors es formin i gaudeixin d'aquest esport.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 10km/h SO

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius