Mas Blanch i Jové presenta el seu primer oli verd amb un esmorzar popular
El celler Mas Blanch i Jové presentarà, aquest proper dissabte, 17 de novembre, el nou oli verd ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar amb un esmorzar popular i un tast de vins obert a tothom. L'esmorzar, una sardinada popular, serà entre tines plenes de vi en plena maceració ja que el celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.
Durant mes d'un més s'ha veremat a mà els 70.000 kg. de raïm procedent de les 17 hectàrees de vinya ecològica que té el celler. Segons s'indica des del celler, la collita d'aquest any ha sigut "excel·lent", després que la vinya que es va plantar fa 5 anys, junt amb les bones condicions climatològiques d'enguany, han suposat un augment tant en quantitat com en qualitat.
Altres notícies de Societat
Comentaris
El temps
En directe
Els Informatius
SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ
Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.
Subscriu-te