dijous, 15 novembre 2018

La Penya Barcelonista facilita entrades pel partit solidari del Barça el 5 de desembre

La Penya Barcelonista facilita entrades pel partit solidari del Barça el 5 de desembre

La Penya Barcelonista d'Agramunt i Comarca disposa d'entrades gratuïtes per facilitar que infants i adolescents, ja siguin penyistes o simpatitzants, puguin veure un partit del FC Barcelona al Camp Nou. Aquests iniciativa s'inscriu dins de la Diada del Soci Solidari del FC Barcelona, que aquest any arriba a la seva vuitena edició, i que pretén que persones de diferents col·lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social) puguin gaudir de l'experiència de veure un partit en directe al Camp Nou. 

En aquest cas, el Dia del Soci Solidari coincideix amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa, que tindrà lloc el 5 de desembre al Camp Nou a les 21.30 h. El vicepresident de la Penya Barcelonista d'Agramunt i Comarca, Genís Guixé, indica que aquesta iniciativa facilita poder veure un partit al Camp Nou: "És un partit que a nosaltres es fa especial il·lusió perquè podem aportar el nostre granet de sorra, a tots els agramuntins i agramuntines i a aquell públic més aviat juvenil i infantil que potser mai han tingut l'oportunitat d'anar al camp del Barça i que aquest cop ho poden fer amb nosaltres i a més a més, ho poden fer de forma gratuïta. Només s'han de posar amb nosaltres i els hi proporcionarem les entrades que els hi convingui"

També destaca que no només és per a penyistes, sinó que està obert també a simpatitzants: "No únicament a penyistes sinó també a simpatitzants i públic en general però això sí, amb la premissa que sigui un públic infantil o juvenil i que no hagin tingut mai l'oportunitat de poder-hi anar i que aquest cop, amb nosaltres, puguin viure aquesta experiència tan bonica com és la d'estar present en un partit del FC Barcelona".

Les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa s'han de posar en contacte amb la Penya Barcelonista d'Agramunt i Comarca, al telèfon 608626895. Segons el nombre de persones que es desplacin des d'Agramunt, es contempla la possibilitat d'organitzar un autocar.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C


prob. precipitació: 40%
humitat: 65%
vent: 10km/h SO

 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC

En directe

Els Informatius