divendres, 30 novembre 2018

El Cos de Mossos d'Esquadra edita el sisè calendari solidari a favor dels malalts d'Alzheimer

El Cos de Mossos d'Esquadra edita el sisè calendari solidari a favor dels malalts d'Alzheimer

El cos de Mossos d'Esquadra impulsa, per 6è any consecutiu, el calendari solidari que, per cinquè any, destinarà els diners recollits a les associacions que treballen amb persones malalts d'Alzheimers i els seus familiars. El sots-inspector Manel Sancho, cap de la regió policial a l'Urgell, indica que aquest calendari mostra diferents festes tradicionals del país i que aquest any, inclou també la Fira del Teatre al carrer de Tàrrega: "Aquest any donem continuïtat amb les festes tradicionals del país. Aquesta any han participat 14 municipis de tota Catalunya amb festes molt representatives com el Carnaval de Solsona, la Setmana Medieval de Montblanc i aquest any també hi ha pogut participar els Mossos d'Esquadra amb Fira Tàrrega, una de les fires més importants i populars del país que sortirà representada el mes de setembre".

Els fons recaptats amb el Calendari Solidari es donen a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC), amb l'objectiu de millorar l'assistència als malalts d'Alzheimer i donar suport als seus familiars i cuidadors. En el cas de Tàrrega, indica la presidenta de l'Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca, Teresa Robert, els diners que arriben gràcies a aquestes iniciatives es destinen a realitzar tallers pels pacients: "Destinem tots aquests diners en tallers d'estimulació cognitiva amb les persones que pateixen aquesta malaltia del cervell. És una gran ajuda per tirar endavant el nostre projecte".

Els calendaris es poden comprar per un preu de 5 euros a diferents punts de venta de tota la comarca i també a Agramunt, a diferents comerços com la Sabateria l'Esparter, la Quitxalla, el Casal Agramuntí, l'Estanc Torrent i també l'Estanc Trull.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris