dimarts, 18 desembre 2018

L'Any Guinovart inaugura tres noves exposicions la setmana del primer aniversari

L'Any Guinovart inaugura tres noves exposicions la setmana del primer aniversari

Un total de tres noves exposicions es van inaugurar a Lleida, Barcelona i Vic la setmana passada, una setmana en la que es va complir 11 anys de la mort de l'artista Josep Guinovart. Maria Guinovart, presidenta de la Fundació, indica què és el que es pot veure en aquestes exposicions: "A l'Espai Cavallers hi ha una selecció de 12 peces úniques on contrasta el món de blaus i ocres del Guino. A la Joan Prats, de Barcelona, podem veure un Guino de gran format des dels anys 70 amb els paisatges del nord d'Àfrica. I a Vic, a la Galeria del Carme, es pot veure un ventall d'obres d'en Guino que passen per l'escultura, el gravat i per la peça única".

A l'Espai Cavallers, la mostra ‘Guinovart a Cavallers' es pot veure fins al proper 27 de gener; en el cas de la Galeria Joan Prats, la mostra ‘Matèries en erupció 1875-1985' es pot visitar fins al febrer de 2019 i, finalment, la Galeria El Carme Vic acollirà la mostra ‘Obra gràfica i pintures originals' fins al 12 de gener.

Durant la setmana passada també es va celebrar l'aniversari de l'Any Guinovart, que va iniciar-se al desembre de 2017. Tot i que en un principi la Fundació preveia que l'Any Guinovart acabés aquest mes de desembre, el volum final d'activitats que s'han realitzat han allargat l'Any Guinovart fins al mes de maig de 2019: "El punt i final el posarem al mes de maig amb la cloenda de l'exposició a la Fundació Vilacasas. Estem més que satisfets perquè teníem programades 14 exposicions que coordinàvem nosaltres i al final estem parlant de 20 exposicions més els actes que s'han fet en paral·lel".

Cal recordar que Josep Guinovart va morir un 12 de desembre de 2007.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

29°C


prob. precipitació: 40%
humitat: 65%
vent: 10km/h SO

 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC

En directe

Els Informatius