dimecres, 19 desembre 2018

El Grup Escènic Agramuntí representa l'obra de teatre 'Siguis infidel i no miris amb qui' aquest Nadal

El Grup Escènic Agramuntí representa l'obra de teatre 'Siguis infidel i no miris amb qui' aquest Nadal

El Grup Escènic Agramuntí representarà, durant aquest Nadal, l'obra de teatre 'Siguis infidel i no miris amb qui', de Ray Cooney i Jhon Chapman. Es tracta d'una obra còmica pensada per fer passar una bona estona als espectadors. La directora del Grup Escènic, Carme Vicens, indica que és una comèdia d'embolics: "Hi ha dos editors, un que és molt tirat endavant i l'altre que és molt políticament correcte i són molt amics. Un d'aquests dos vol que l'altre li deixi la casa per estar amb una altra persona que no és la seva dona i a partir d'aquí s'embolica tot".

Tot i el títol, Vicens també destaca que és una obra per a totes les edats: "Es pot pensar que potser no és una obra apta per totes les edats, però no és així. És una obra apta per a tota la família perquè les infidelitats que es veuen a l'obra són més per malentesos i equívocs que no pas una infidelitat pròpiament dita".

Les representacions tindran lloc el dia de Nadal, 25 de desembre, a les 22.00 h, i els dies 26 i 30 de desembre, a les 20.00 h. La venta d'entrades ja està disponible on line a www.inscripcions.cat. Pel que fa a la venta física, es farà els proper dilluns, 24 de desembre de 19.00 a 21.00 h i una hora abans de cada representació.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C


prob. precipitació: 40%
humitat: 65%
vent: 10km/h SO

 • 34°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC

En directe

Els Informatius