dijous, 20 desembre 2018

Impulsen dos concerts de proximitat per la nit del 24 de desembre i la tarda de Nadal

Impulsen dos concerts de proximitat per la nit del 24 de desembre i la tarda de Nadal

Quatre joves agramuntins, la Bet i Alba Valls i en Pol i Aleix Morell, organitzen dos concerts de proximitat que tindran lloc la nit del 24 al 25 de desembre, vigília de Nadal, i la tarda del dia de Nadal. El principal objectiu és el de crear una oferta d'oci a la vila per tal que qui ho desitgi, tingui l'opció de quedar-se a Agramunt a celebrar la vigília i el dia de Nadal. Així ho indica una de les impulsores d'aquests concerts, Alba Valls: "La idea és que la gent, el dia 24, sopi i celebri la vigília de Nadal sense haver de marxar d'Agramunt, que ho tingui tot aquí mateix i que ens trobem tots els agramuntins al pavelló".

El concert de la nit del 24 de desembre, que té com a títol ‘La nit més bona', començarà a les 00.30 h i comparà amb el grup local Eixim i també amb dos DJ, Dj Berni i DJ Zurax. En aquest cas, el concert serà gratuït i comptarà amb servei de barra.

Pel que fa al concert del Dia de Nadal, comptarà amb el duet format per Jordi Guixé i David Pradas, seguit de l'actuació de l'acústic d'Escorça. El concert començarà a les 18.30 h i fins a les 22.00h. En aquest cas sí que es farà pagar entrada, que el mateix dia a taquilla costarà 9 euros. També es pot comprar l'entrada anticipada per 6 euros fins al 22 de desembre a l'Escola Municipal de Música d'Agramunt i fins al 24 de desembre, a Cortinatges i Joguines Sangrà.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 15km/h O

 • 31°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 28°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 29°C
  DS

En directe

Els Informatius