dilluns, 24 desembre 2018

Músics i cantants locals, als concerts de proximitat de Nadal a Agramunt

Músics i cantants locals, als concerts de proximitat de Nadal a Agramunt

Grups i propostes musicals de proximitat protagonitzaran els dos concerts que quatre joves agramuntins impulsen per tal de proporcionar una oferta d'oci als agramuntins la nit de vigília de Nadal i la tarda del dia de Nadal. Sota el segell ‘Ara i Aquí', aquests joves agramuntins han organitzat dos concerts pensats també per dos tipus de públic diferent. Per una part, indica una de les impulsores dels concerts, Alba Valls, s'ha creat una proposta més pensada pel jovent i pel públic que vulgui celebrar la vigília de Nadal: "El 24 de desembre començarem a les 00.30 h i començarem amb el grup local Eixim i continuarem la nit amb DJ Berni, el Bernat Marquilles, i DJ Zurax, l'Anton Zurita".

Pel que fa a la tarda del 25 de desembre, dia de Nadal, s'ha programat dos concerts: "Començarem amb un concert d'en Jordi Guixé amb en David Pradas, que és un compositor i cantautor de Castellserà. I continuarem amb Escorça, que sorgeix del grup de versions La Muntband". 

El concert començarà a les 18.30 h i fins a les 22.00h. En aquest segon concert sí que es farà pagar entrada, que el mateix dia a taquilla costarà 9 euros. També es pot comprar l'entrada anticipada per 6 euros a Cortinatges i Joguines Sangrà.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 15km/h O

 • 31°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 28°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 29°C
  DS

En directe

Els Informatius