dimarts, 15 gener 2019

El Consell Comarcal inicia el Programa Referent d'Ocupació Juvenil

El Consell Comarcal inicia el Programa Referent d'Ocupació Juvenil

El Consell Comarcal de l'Urgell ha iniciat ja el Programa Referent d'Ocupació Juvenil, amb el que vol oferir assessorament i orientació laboral i educativa als joves de la comarca com a continuació del programa de Garantia Juvenil. D'aquesta forma, el Consell Comarcal indica que amb aquest programa es continuarà oferint la tasca d'orientació, atenció i assessorament de la població més jove i vulnerable de la comarca que fins al moment s'havia estat realitzant a través de la xarxa d'impulsors del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Aquest programa, impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel programa operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, té com a objectiu principal facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, mitjançant la coordinació amb els diferents agents del territori que treballen amb les persones joves, per tal de donar la millor atenció i oferir els recursos més convenients.

Les persones destinatàries del programa Referent d'Ocupació Juvenil són els joves, entre 16 i 29 anys, i especialment aquelles persones de menys edat amb especial dificultats per motius personals i/o socials i amb major necessitat d'assessorament i acompanyament.

Els interessats poden tenir més informació dirigint-se al Consell Comarcal de l'Urgell, on han de preguntar per la responsable del programa, Lola Martínez.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C

ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 75%
humitat: 95%
vent: 5km/h E

 • 10°C
  DJ
 • 10°C
  DV
 • 9°C
  DS
 • 9°C
  DG
 • 11°C
  DL

En directe

Els Informatius