dijous, 24 gener 2019

Ferran Lega, al Petit Espai amb l'exposició 'Del sublim, el so'

Ferran Lega, al Petit Espai amb l'exposició 'Del sublim, el so'

El Petit Espai de l'Espai Guinovart acull, fins al proper 12 de maig, l'exposició ‘Del sublim, el so', de Ferran Lega. L'exposició compta amb elements visuals que es fusionen amb estímuls sonors, tal i com indica la comissaria de la mostra, Cleofé Campuzano: "És una exposició que té a veure amb el so en altres sentits. Estem acostumats a percebre el son com una cosa només auditiva, i aquesta exposició treballa en la línia de l'artista de treballar d'una forma transversal amb altres disciplines".

‘Del sumblim, el so' és una mostra de projectes d'art sonor generats fins avui per l'artista, que han vist la llum en diferents espais culturals i expositius.

Es tracta, a més, de la primera de les tres exposicions que acollirà el Petit Espai aquest any 2019, un espai en el que es potenciarà l'art contemporani: "Volem apropar l'art contemporani més conceptual que s'està fent ara mateix als centres culturals d'art contemporani i apropar-ho a la gent del territori, una gent que ja té unes arrels a l'Espai i que estan acostumats a anar a les exposicions i a qui ara se'ls hi apropa això sense por".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 20km/h E

 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 31°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 35°C
  DT

En directe

Els Informatius