dijous, 24 gener 2019

Més de 2.000 persones es donen cita a la macro-trobada d'hivern d'escoles de bàsquet

Més de 2.000 persones es donen cita a la macro-trobada d'hivern d'escoles de bàsquet

Agramunt va acollir, el passat diumenge, la Macro-Trobada d'Hivern d'escoles de bàsquet, cinquena trobada de la temporada i que va iniciar les activitats federatives de formació del 2019. Organitzada pel Basquet Agramunt Club (BAC), la valoració que es fa des del club és molt positiva, tal i com indica el seu president, Ruben Añé: "La valoració que es pot fer de l'esdeveniment no pot ser cap altra que excel·lent en tots el sentits, en quan a participació, implicació de la gent del Bàsquet Agramunt i actuació dels nois i noies fent palès la seva gran millora en els fonaments bàsics del basquetbol".

En la trobada es van donar cita unes 2.000 persones vingudes d'arreu de la província de Lleida en 61 equips inscrits procedents de 25 Clubs. Els equips van jugar en les 9 pistes de joc simultàniament partits no competitius en format de 5 períodes de 7 minuts a temps corregut.

Pel que fa al BAC, hi va participar amb 2 equips pre-minis: "Els 2 equips que varen participar en representació del BAC, pre-minis mixtes, van deixar una percepció excel·lents a tots els assistents demostrant la seva progressió en quan a joc col·lectiu d'equip passant-se la pilota i l'augment de les seves prestacions tècniques i tàctiques: millorant els diferents tipus de bots cap a cistella i atrevint-se a tirar i entrar a la cistella rival".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

 • 31°C
  DT
 • 29°C
  DC
 • 30°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 26°C
  DS

En directe

Els Informatius