divendres, 25 gener 2019

La millora del Carrer Sió es concretarà amb més il·luminació

La millora del Carrer Sió es concretarà amb més il·luminació

L'Ajuntament d'Agramunt durà a terme, en les properes setmanes, un seguit d'actuacions per millorar la il·luminació al carrer Sió, tal i com es va acordar en la reunió que el consistori va fer amb els veïns i els comerciants del carrer Sió la setmana. Aquest projecte de millora de la il·luminació va ser el projecte més escollit del procés de participació ciutadana impulsat pel consistori l'any passat.

Segons informa l'Ajuntament, després d'estudiar les diferents opcions, consistori i veïns van acordar la instal·lació de diverses lluminàries de màxima eficiència energètica al centre del carrer. L'actual sistema d'il·luminació, poc energètic, fou instal·lat l'any 2010. Amb aquesta acció, s'indica en un comunicat, s'incrementaran els nivells lumínics d'aquesta zona i es continuarà treballant per posar en valor una de les principals zones comercials del municipi. 

Durant els propers dies, es procedirà a fer una prova amb una lluminària i, a partir de la seva valoració, es completarà l'actuació a tot el carrer. Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "els veïns han valorat positivament la proposta que es va presentar en la passada reunió i, per tant, amb aquesta acció es donarà resposta a la necessitat dels veïns i comerciants". L'actuació compta amb un pressupost de 12.400 euros que corresponen a l'import retornat per l'agència de residus a partir de la fracció orgànica recollida pels veïns d'Agramunt durant l'any passat. 

Aquesta millora lumínica serà el segon projecte sorgit d'un procés de participació ciutadana que va impulsar l'Ajuntament d'Agramunt per primer cop l'any 2017. En el primer procés participatiu el projecte escollit també estava relacionat amb la il·luminació, i es va poder posar punts de llum al Parc de Riella. En aquest primer procés es comptava amb un pressupost d'11.900 euros. Amb iniciatives com aquestes l'Ajuntament d'Agramunt millorà i posar en valor zones d'Agramunt amb projectes escollits per la ciutadania. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 0km/h C

 • 23°C
  DV
 • 23°C
  DS
 • 21°C
  DG
 • 17°C
  DL
 • 24°C
  DT

En directe

Els Informatius