dilluns, 28 gener 2019

El polígon industrial d'Agramunt tindrà fibra òptica

El polígon industrial d'Agramunt tindrà fibra òptica

L'Ajuntament d'Agramunt informa que, després de les reunions mantingudes entre el consistori i l'empresa instal·ladora de la fibra òptica a Agramunt, l'empresa finalment ha presentat un pla de desplegament que inclourà tota la zona del polígon industrial. Amb aquesta nova àrea de cobertura, quedarà gairebé tot el nucli urbà preparat per tenir fibra òptica. 

Aquesta acció s'ha aconseguit, s'indica en un comunicat, com a resultat de les reiterades peticions que el regidor de noves tecnologies a l'Ajuntament d'Agramunt, Joan Pijuan, traslladava a l'empresa durant les trobades on remarca la necessitat que la fibra també arribés a les zones industrials. Segons Pijuan, "hem treballat i seguim treballant perquè la fibra arribi a tot arreu ja que considerem que és un servei prioritari tant per a les zones residencials com per les empreses del municipi".

A principis de l'any passat, el consistori de forma conjunta amb l'empresa, ja va aprovar una primera fase del desplegament que cobria de fibra tot el municipi arribant a totes les àrees residencials. Una primera fase que s'ha implementat els darrers mesos. Ara, un cop l'Ajuntament doni el vist-i-plau a aquesta segona fase, es procedirà al desplegament a tota la zona industrial.

Peu de foto: Mapa d'Agramunt amb la previsió de desplegament on s'implementarà la fibra òptica

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 20km/h S

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 30°C
  DT

En directe

Els Informatius