dimecres, 30 gener 2019

Agramunt tindrà una tècnica del Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Agramunt tindrà una tècnica del Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Agramunt disposarà, a partir de la setmana vinent, del servei del Programa Referent d'Ocupació Juvenil, un programa gestionat des del Consell Comarcal de l'Urgell que té com a objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant unitats especialitzades en ocupació juvenil. Els tècnics proporcionaran una atenció personalitzada i individualitzada als joves i treballaran de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut i serveis socials. En el cas d'Agramunt, es comptarà amb una tècnica comarcal, la Lola Martínez, que atendrà als joves de la vila per tal de descentralitzar el servei de la capital comarcal, Tàrrega.

Martínez indica quin és el perfil d'usuari que busca aquest Programa Referent d'Ocupació Juvenil: "La Garantia Juvenil només atenia a joves que no estudiaven ni treballaven. Actualment, el Programa Referent d'Ocupació Juvenil és molt més ampli. És per a tots i totes les joves de 16 a 29 anys, tant els que ni estudien ni treballen com els joves que han acabat un cicle de grau mig, superior o universitari i necessiten assessorament en qüestió d'inserció laboral, sobre com millorar el currículum o consells a l'hora de fer una entrevista personal. També joves que no saben què estudiar; joves que volen ser emprenedors; joves nouvinguts o joves que simplement necessiten informació sobre tots els recursos que hi ha a tota la comarca de l'Urgell".

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Agramunt, a través del seu regidor, Oriol Puebla, es valora molt positivament que es pugui tenir aquest servei a Agramunt, ja que ajudarà a posar a disposició dels joves un bon assessorament: "Es un moment de la vida en el que es prenen les decisions que marcaran el futur del jove, i com més assessorament tinguem, un millor futur prepararem pels nostres joves".

Concretament, la tècnica comarcal que gestionarà el programa atendrà a Agramunt tots els dimarts de 10.00 h a 12.00 h a l'edifici de l'ajuntament. 

Peu de foto: El regidor de Joventut a l'Ajuntament d'Agramunt, Oriol Puebla, amb la tècnica comarcal que gestionarà el programa a Agramunt, Lola Martínez.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 20km/h S

 • 32°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 30°C
  DT

En directe

Els Informatius