dilluns, 11 febrer 2019

El concurs de tapes de ceba arriba a la vuitena edició amb set establiments d'Agramunt

El concurs de tapes de ceba arriba a la vuitena edició amb set establiments d'Agramunt

El concurs de tapes de ceba arriba aquest any 2019 a la seva vuitena edició. Aquest any seran set els establiments d'Agramunt en un concurs que va començar el passat divendres 8 de febrer i s'allargarà fins al dimecres 27 de febrer. Aquest any, hi participen els establiments Moments, El Sió, The Garden Bar, Casa Marta, Pastisseria Ramon, Old Dreams i Bar del pavelló.  

La principal característica del concurs continua sent la de la primera edició: totes les tapes del concurs han de tenir com a ingredient principal la ceba que simbolitza la imatge del Carnaval, la Xurripampi.

Cada establiment ha creat la seva pròpia tapa amb els ingredients i la producció que han volgut. La novetat del concurs d'aquest any i per incentivar que la gent també surti entre setmana, és que el preu de la tapa serà diferent segons els dies. Tal i com indica una de les components de la comissió de Carnaval, Mònica Marquilles, de dilluns a divendres el preu de la tapa serà de 3 euros, i els caps de setmana, dissabte i diumenge 4 euros, ambdós preus amb beguda inclosa. Una novetat proposada pels bars i establiments participants.

El sistema de votació continua sent popular i són els mateixos consumidors els encarregats de puntura les tapes amb una puntuació de l'1 a 10. Seguint la iniciativa de l'any passat, es mantenen les dues categories incorporades. Una primera categoria, ‘Xurrisabor' on es valora el gust de la tapa, i una segona categoria, ‘Xurrisexy', a la tapa més creativa i més ben presentada.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius