dimarts, 12 febrer 2019

Castellserà licita la segona fase de l'Avinguda dels Esports, per tenir-la acabada al juny

Castellserà licita la segona fase de l'Avinguda dels Esports, per tenir-la acabada al juny

L'Ajuntament de Castellserà té el concurs obert de licitació de la segona fase de l'arranjament de l'Avinguda dels Esports, una fase a la que es destinarà 123.000 euros del pressupost municipal per aquest exercici, que ascendeix a un milió d'euros. L'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, explica quin és l'objectiu d'aquesta remodelació: "Canvien una de les clavegueres, perquè ja que arreglem el ferm, deixarem la part de sota ben arreglat, i sobretot, pavimentarem el carrer, amb dos objectius: treure la pols, el fang i que la circulació sigui bona i crear solars urbanitzables perquè la gent que ho vulgui, li sigui més fàcil fer-se una casa".

Aquesta actuació, que afecta uns 2.500 metres quadrats de carrer, estarà finançada amb aportacions especials, una subvenció de la Diputació de Lleida i un aportació municipal. 

A part d'aquest projecte, des de l'Ajuntament també es vol actuar sobre la coberta del tanatori, on actualment hi ha filtracions d'aigua, i també renovar part del parc mòbil amb un vehicle nou per la brigada.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 55%
vent: 5km/h E

 • 38°C
  DL
 • 37°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 33°C
  DJ
 • 32°C
  DV

En directe

Els Informatius