dimarts, 12 febrer 2019

Òmnium Segarra-Urgell ja supera els 1.300 inscrits

Òmnium Segarra-Urgell ja supera els 1.300 inscrits

Òmnium Cultural Segarra-Urgell va dur a terme, el passat dissabte, 9 de febrer, l'assemblea de socis anual. Durant la reunió, celebrada a la sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt, el president d'Òmnium Segarra-Urgell, Josep Pont, va exposar l'informe de l'activitat duta a terme durant aquest darrer any 2018, destacant que es manté el creixement en el nombre de socis, que ha arribat a més de 1300 aquest inici d'any. També es va destacar la creació de grups de treball territorials, molt positius de cara al funcionament i la dinamització de l'entitat. Pont també va presentar el pla de treball previst per a l'anualitat 2019. Així mateix, el tresorer Jaume Ramon va donar a conèixer l'informe econòmic del 2018 i el pressupost per a enguany. Tots els informes van ser aprovats per l'assemblea.

L'acte també va comptar amb la participació del vicepresident d'Òmnium Cultural, Joan Vallvé, que va destacar els valors fundacionals de l'entitat, el compromís amb la llengua, la cultura, el país i la cohesió social. Vallvé també va explicar la nova campanya d'Òmnium Cultural que pretén denunciar l'Estat per la vulneració dels drets fonamentals dels acusats en la causa i per la presència de greus irregularitats en el judici. La campanya, que porta el títol de ‘Judici a la Democràcia' i el lema ‘Jo acuso', serà present arreu del país, a xarxes, i també a l'exterior, i comptarà, entre altres iniciatives, amb el repartiment d'un diari gratuït per a informar de l'actualitat del judici, i mobilitzacions a Catalunya, Madrid i altres ciutats europees.

L'assemblea va cloure amb l'homenatge al soci més antic d'Òmnium Cultural a les comarques de la Segarra i l'Urgell, el cerverí Salvador Casamitjana, soci des de l'any 1972, de qui en destaca una llarga trajectòria política en defensa del republicanisme i el seu compromís amb els eixos principals d'Òmnium Cultural, la defensa de la cultura, la llengua i el país. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

7°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 20°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 22°C
  DS
 • 23°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius