dimecres, 13 febrer 2019

Arranquen les obres de remodelació de l'Avinguda Jaume Mestres

Arranquen les obres de remodelació de l'Avinguda Jaume Mestres

Les obres de reordenació de l'avinguda Jaume Mestres van començar ahir per la vorera nord-est que és el costat esquerra del vial en direcció a la carretera de Cervera. Mentre duri aquesta primera fase de les obres la circulació de vianants es farà per l'altra vorera. Pel que fa a la circulació de vehicles aquesta també es veurà afectada i només es podrà circular en un sentit. En aquest cas el carril habilitat serà el de direcció a Cervera.

El projecte compta amb inversió superior als 200.000 euros i serà finançat pel mateix consistori i amb un ajut de 87.272,64 euros de la Diputació de Lleida. El projecte té previst l'ampliació de les voreres de l'avinguda Jaume Mestres, una regulació del trànsit a la cruïlla de l'avinguda Agustí Ros amb la carretera de Cervera, i la  conversió de l'avinguda Agustí Ros en un vial de sentit únic. Un cop finalitzin les obres, es recuperarà també el doble sentit de circulació al carrer Passeig Nou. 

La reordenació del trànsit en aquests carrers resoldrà la demanda dels veïns d'Agramunt que viuen en aquesta zona i sobretot dels usuaris del Camp de futbol o del Centre d'Assistència Primària (CAP).  Cal tenir en compte que aquesta actuació ha estat possible gràcies a l'acord de reversió entre l'Ajuntament d'Agramunt i la Generalitat de Catalunya mitjançant el qual l'ajuntament ha passat a ser el titular de la travessera urbana i el trànsit pesant s'ha pogut derivar per l'itinerari alternatiu del polígon industrial. 


Peu de foto: Operaris de l'empresa constructora marcant un perímetre al lloc per on començaran els treballs de remodelació de la vorera.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C

ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 75%
humitat: 45%
vent: 10km/h NE

 • 26°C
  DV
 • 31°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 35°C
  DL
 • 36°C
  DT

En directe

Els Informatius