dilluns, 18 febrer 2019

Preixens arreglarà diferents carrers dels tres nuclis durant el 2019

Preixens arreglarà diferents carrers dels tres nuclis durant el 2019

L'Ajuntament de Preixens ha aprovat ja els pressupostos municipals per tal d'impulsar diferents accions de cara al present exercici. Aquest any, destaquen els tres projectes per arranjar carrers dels tres nuclis del municipi, tal i com explica l'alcalde de Preixens, Joan Eroles: "Arreglar uns carrers a Preixens a la zona de la Raval, hi ha alguns carrers en el ferm i els embornals estan malament; a Pradell arreglarem la plaça on fan els gegants, la plaça de darrera el Castell, on es va enfonsar una petita part i canviarem el ferm; i a les Ventoses, hi ha un carrer de vianants que s'utilitza per anar de la carretera al poble i l'arranjarem".

A part, també es volen fer millores al parc infantil de la localitat i arreglar l'antic ajuntament per a que s'hi puguin fer més activitats.

Cal recordar que, a part d'aquests projectes inclosos als pressupostos pel 2019, actualment, encara s'estan desenvolupant les obres al Cabildo, local que està destinat a ser el local social multiús de Preixens i on al 2018 ja s'hi va destinar una partida de 120.000 euros per a dur a terme l'arranjament.


Imatge d'arxiu del Cabildo de Preixens

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 65%
humitat: 40%
vent: 25km/h S

 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius