dimarts, 19 febrer 2019

Inici del programa Treball i Formació 2019

Inici del programa Treball i Formació 2019

Durant aquest mes de gener s'ha iniciat el programa Treball i Formació 2019 mitjançant el qual el Consell Comarcal de l'Urgell ha contractat un total de 16 participants, 10 persones amb un contracte semestral i 6 amb un contracte anual. La present convocatòria també contempla la contractació d'un tècnic que realitzarà les tasques de coordinació i gestió. 

Durant l'experiència laboral els participants realitzaran dos projectes, un d''Adequació i millora dels espais públics de la comarca', realitzant treballs de manteniment d'edificis i espais públics en diversos municipis, i un altre de ‘Suport en tasques administratives i d'arxiu', duent a terme tasques de suport administratiu i millora dels arxius de diferents municipis de la comarca.

A més de l'experiència laboral tots els participants rebran una acció formativa amb l'objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i la continuïtat en el mercat laboral. En aquesta convocatòria, 12 treballadors realitzaran dos mòduls transversals de formació per a l'ocupació amb un durada total de 60 hores i 4 participants una formació professionalitzadora de caire administratiu de 120 hores de durada.

El programa Treball i Fomació, impulsat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, està adreçat a diversos col·lectius de persones que es troben en situació de risc de caure en atur de llarga durada, a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana i una línia específica per a contractar dones en situació d'atur.

La subvenció per realitzar aquest programa, tant la vessant laboral com la formativa, ascendeix a més de 247.000 euros.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h O

 • 23°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius