dimarts, 19 febrer 2019

Amplien l'horari d'atenció de la tècnica comarcal del Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Amplien l'horari d'atenció de la tècnica comarcal del Programa Referent d'Ocupació Juvenil

El Consell Comarcal de l'Urgell ha iniciat aquest mes de gener el programa Referent d'Ocupació Juvenil davant la necessitat de continuar amb la tasca d'atenció i assessorament de la població més jove i vulnerable de la comarca, que s'havia estat realitzant a través de la xarxa d'impulsors del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Aquest programa, impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel programa operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, té com a objectiu principal facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, mitjançant la coordinació amb els diferents agents del territori que treballen amb les persones joves, per tal de donar la millor atenció i oferir els recursos més convenients.

Les persones destinatàries del programa Referent d'Ocupació Juvenil són les persones, entre 16 i 29 anys i especialment aquelles persones més joves amb especial dificultats per motius personals i/o socials i amb major necessitat d'assessorament i acompanyament.

Segons dades de l'IDESCAT, a la comarca de l'Urgell hi ha més de 300 joves en situació d'atur. Aquesta dada, no és real ja que hi ha molts joves que no estan inscrits al SOC. 

La tècnica comarcal, referent d'ocupació juvenil de la comarca de l'Urgell, Lola Martínez, portarà terme atencions directes als i les joves en diferents localitats del territori com Agramunt, on s'amplia l'horari d'atenció, que serà de 9 a 14 h.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

33°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 25%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 34°C
  DV
 • 35°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 34°C
  DL
 • 33°C
  DT

En directe

Els Informatius