divendres, 22 febrer 2019

Reunió amb els industrials per millorar la recollida de residus

Reunió amb els industrials per millorar la recollida de residus

L'Ajuntament d'Agramunt, amb el suport de l'empresa pública Urgellnet, encarregada de la recollida de residus, va organitzar una trobada amb els industrials d'Agramunt amb l'objectiu de trobar les eines necessàries per millorar la recollida selectiva i el triatge, especialment d'empreses i establiments comercials amb gran volum de generació de residus.

Durant la reunió es va explicar l'actual sistema de recollida i gestió dels residus, es va revisar l'evolució dels resultats dels darrers anys i es van explicar els objectius d'obligat compliment que fixa l'Unió Europea per a l'any 2020.

En aquesta trobada també es van buscar solucions i propostes de canvi per reduir el volum de fracció que actualment es diposita encara als contenidors de rebuig (color verd). En aquests moments, les empreses i establiments comercials estan informant a l'Ajuntament de la tipologia del residu que més generen per tal d'acordar la millor manera de gestionar-ne la seva recollida.

Peu de foto: Imatge de la sessió amb  dels industrials d'Agramunt, representants de l'Ajuntament d'Agramunt i representants de l'empresa Urgell Net. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 5km/h E

 • 23°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius