dilluns, 25 febrer 2019

El nou videoclip de La Terrasseta de Preixens es passarà al cinema agramuntí

El nou videoclip de La Terrasseta de Preixens es passarà al cinema agramuntí

El grup La Terrasseta de Preixens ha presentat, recentment, el seu nou videoclip de la cançó ‘Surt el sol', la cançó que farà de banda sonora de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. El videoclip es projectarà fins el 21 de març, als cinemes del Circuit Urgellenc, entre els que hi ha Agramunt. El videoclip està enregistrat en diversos espais de Cervera com el carrer Major o la muralla.

La cançó també està disponible a totes les plataformes digitals, entre elles Spotify i Shazam. ‘Surt el sol' és una cançó de proximitat, alegre, festiva i ballable, que representa plenament l'esperit de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Una composició que dóna importància als creadors i artistes del territori, però amb la voluntat de transcendir i sobrepassar els límits geogràfics de Cervera.

Després de quatre discos i centenars de concerts, La Terrasseta de Preixens es troba actualment en procés de gravació de noves cançons que veuran la llum al llarg del 2019. La Terrasseta de Preixens ha publicat els discs 'El Gran Desgraciat' (2011), 'Rapinyaires' (2013), 'Candidatura' (2015) i 'Tou' (2017). La seva cançó 'Final Feliç', que forma part de 'Candidatura', va ser la més escoltada de Lleida a la plataforma Spotify el juliol de 2015.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C


prob. precipitació: 65%
humitat: 40%
vent: 25km/h S

 • 25°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius