dilluns, 25 febrer 2019

Bernat Solé lidera per tercera legislatura consecutiva la llista d'Acord d'Esquerra

Bernat Solé lidera per tercera legislatura consecutiva la llista d'Acord d'Esquerra

Bernat Solé ha anunciat avui que, per tercera legislatura consecutiva, encapçala la llista d'Acord d'Esquerra a les eleccions municipals d'Agramunt. Solé ha explicat que el nom del candidat ha estat escollit per unanimitat per tot l'equip que conforma la llista electoral. Solé destaca tres motius per continuar encapçalant el projecte d'Acord d'Esquerra: "Un primer motiu és que encara hi ha projectes importants per Agramunt que estaven al pla de govern que vam iniciar fa 8 anys i que encara estan pendents de realitzar i que volem tirar endavant; per altra banda, el compromís per la situació política que viu el país, pels presos polítics que són a la presó i en certa manera, també és un compromís personal i per part de l'Oriol Junqueras, em va demanar de tornar a encapçalar la llista. I el tercer motiu, i el més important, és la il·lusió i la passió que sentim per Agramunt".

Entre els projectes que poden marcar la pròxima legislatura per aquest equip, Solé n'esmenta dos: "Entre els projectes importants hi ha tirar endavant l'Escorxador municipal, com un espai de creació cultural. Hi estem treballant. Serà un projecte que haurem de madurar i consensuar amb la població però tenim clares les directrius de cap a on ha d'anar. I un altre dels projectes importants és finalitzar la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal".

Solé encapçala aquesta llista electoral que, apunta, tindrà continuïtat al comptar amb persones amb molta experiència a nivell municipal però també tindrà renovació amb gent especialitzada en diferents àmbits. El nom de les persones que conformen la llista s'aniran desvetllant durant els propers dies, apunta Solé.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 60%
vent: 30km/h NE

 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 26°C
  DG

En directe

Els Informatius