dimecres, 6 març 2019

La Polifònica de Puig-reig, al 8è Concert en homenatge a Ramon Casals

La Polifònica de Puig-reig, al 8è Concert en homenatge a Ramon Casals


La Coral d'Avui impulsa, per 8è any consecutiu, el concert d'homenatge a Ramon Casals, que aquest any comptarà amb la Polifònica de Puig-reig. Aquesta formació vocal va ser fundada l'any 1968 amb el nom de Coral Joventut Sardanista, en el si de la colla sardanista del mateix nom. El 1987 va adoptar el nom actual. Desenvolupa una intensa activitat a Catalunya, i també ha actuat a la majoria de països europeus, inclosos Rússia i Islàndia, així com a Israel, Mèxic, Filipines, Veneçuela, Estats Units, Canadà, Singapur, Malàisia, Colòmbia, Equador, Perú i Cuba. 

El repertori de la formació berguedana inclou totes les èpoques i estils. S'hi inclouen des d'oratoris barrocs fins a músicals de Broadway, passant per cantates, simfonies i rèquiems de les diferents èpoques de la història de la música, així com música tradicional i popular catalana.

El concert tindrà lloc el dissabte, 30 de març, a les 22.00 h, a la sala del Teatre del Casal Agramuntí. Les entrades es podran comprar, de forma anticipada, a partir del proper 11 de març a la pàgina web www.inscripcions.cat i també a l'Oficina de Turisme a un preu de 12 euros. També es podran comprar a taquilla el mateix dia del concert a un preu de 14 euros.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 60%
vent: 30km/h NE

 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 26°C
  DG

En directe

Els Informatius