divendres, 15 març 2019

Una biblioteca amb llum natural, el projecte que vol impulsar l'INS Ribera del Sió

Una biblioteca amb llum natural, el projecte que vol impulsar l'INS Ribera del Sió

L'INS Ribera del Sió està treballant per tirar endavant un projecte de construcció d'una biblioteca amb llum natural al centre, un projecte que tindria cabuda a l'actual sala d'actes, un espai que necessita ser reformat ja que compta amb dèficit de llum i de climatització. La directora de l'institut, Àngels Escolà, explica que de moment, ja es té els dissenys del que hauria de ser la futura biblioteca, pensada per a que els estudiants s'hi sentin còmodes a l'hora de llegir o estudiar: "Hem demanat un projecte per reformar la biblioteca o per crear-la, perquè no tenim un espai igual. Ens han fet un disseny en uns plànols molt atractius, amb suggeriments molt per jovent, per a animar-los a que estudiïn i per guanyar llum natural per la teulada, que aquest és un projecte molt ambiciós".

Junt amb aquest projecte, l'institut té altres reclamacions de millora, com pot ser el sistema de calefacció, que és molt potent però que compta amb una instal·lació de radiadors obsoleta. També es reclama millorar la xarxa d'electricitat, ja que amb els nous mètodes interactius d'estudi, el consum elèctric cada dia és més elevat.

A part d'aquestes millores, el centre ja ha creat també unes taquilles pels alumnes, disponibles a la planta baixa de l'edifici.


Imatge de les noves taquilles pels alumnes ubicades a la planta baixa de l'institut

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius