dimecres, 3 abril 2019

Els alumnes de l'INS Ribera del Sió podran fer serveis comunitaris

Els alumnes de l'INS Ribera del Sió podran fer serveis comunitaris

L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i el Director general d'atenció a la família i comunitat educativa del Departament d'Educació Ramon Simon, van signar aquest passat dimarts un conveni a través del qual es possibilitarà que alumnes de secundària obligatòria de l'Institut Ribera del Sió puguin experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic mitjançant projectes de serveis comunitaris. 

Aquests projectes seran avaluats pel Consell escolar del centre i la participació dels alumnes haurà de ser autoritzada pels seus pares, mares o tutors. Al mateix temps es crearà una comissió impulsora amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats. 

Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, es tracta de transmetre valors de servei a la comunitat i alhora aprofitar el talent i implicació dels joves del municipi mitjançant projectes que fins ara no quedaven regulats. Es preveu que en les properes setmanes es constitueixi la comissió impulsora i de cara al proper curs, es duguin a terme els primers projectes.

Peu de foto: Bernat Solé i Ramon Simon signant el conveni.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

27°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 30%
vent: 15km/h E

 • 38°C
  DC
 • 42°C
  DJ
 • 43°C
  DV
 • 42°C
  DS
 • 41°C
  DG

En directe

Els Informatius