dilluns, 8 abril 2019

Un taller de llibres voladors i d'art urbà, als tallers lúdics i creatius Pasqu'art

Un taller de llibres voladors i d'art urbà, als tallers lúdics i creatius Pasqu'art

L'Ajuntament d'Agramunt organitza, un any més, els tallers lúdics i creatius Pasqu'art, amb els que ofereix una alternativa lúdica per a nens i nenes de 1r a 6è de primària durant el dilluns i dimarts de Setmana Santa. Aquest any, els encarregats d'aquests tallers són la Lluïsa Gabarra i en Jordi Martí. Gabarra explica que, en el seu cas, es faran dos tallers: "Faré dos tallers. Un serà un taller de llibres voladors, que seran uns llibres que acabaran sent una peça que utilitzarem per decorar Sant Jordi. El que farem serà treballar i construir uns llibres en els que cada infant crearà els seus propis personatges, sortiran del llibre i passaran a ser uan obra per decorar, el Dia de Sant Jordi, a la Plaça del Pou".

El segon taller estarà relacionat amb el taller d'en Jordi Martí: "També farem un altre taller, que es diu ‘Caçadors de Paraules', que seran uns personatges que crearem amb diferents materials com filferro i la intenció és que formin part de l'art urbà ja que intentarem que formin part de la creació que farà el Jordi Martí, de forma que farem una obra conjunta".

Les inscripcions són limitades i ja estan obertes a l'Oficina de Turisme. El preu d'un dia és de 20 euros i de 2 dies, 35 euros. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 10%
humitat: 60%
vent: 15km/h SO

 • 28°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ
 • 29°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius