dimarts, 9 abril 2019

L'Oficina Jove de l'Urgell activa el projecte de salut on line 'Salut Jove Urgell'

L'Oficina Jove de l'Urgell activa el projecte de salut on line 'Salut Jove Urgell'

L'Oficina Jove de l'Urgell ha activat, recentment, el projecte de salut on-line ‘Salut Jove Urgell', pensat per a que els joves puguin fer les seves consultes sobres diferents temes que els preocupin i pugin tenir suport psicològic en cas necessari. La tècnica de Joventut comarcal, Anna Gómez, així ho explica: "El lema és ‘T'escoltem' per que l'objectiu d'aquest projecte és escoltar als joves, que ens puguin dir aquells problemes, dubtes o aclariments per a que nosaltres els hi puguem oferir el recurs necessari quan tenen un problema de salut. Els problemes més comuns que poden tenir són a nivell de sexualitat, de drogues, alimentació, les relacions entre ells, com se senten, etc".

Per tal de contactar amb aquest servei, els joves tenen a disposició diferents vies de comunicació, com pot ser el whatsapp del número de telèfon 693056340 o el correu salutoj@urgell.cat per a fer-ho de forma totalment anònima. En cas que els joves vulguin, també es pot demanar hora per una consulta presencial.

Des de l'Ajuntament d'Agramunt s'ha apostat també per aquest servei de forma que el consistori cedirà l'espai necessari en cas que algun jove requereixi d'aquest servei i, d'aquesta manera, s'estalviï el desplaçament fins a l'Oficina Jove, ubicada a Tàrrega. El regidor de Joventut, Oriol Puebla, indica que la primera consulta es pot fer on-line, i en cas que es necessiti fer presencialment, és quan s'habilitarà l'espai: "Aquest és un servei que va a demanda. Molts dubtes es podran resoldre via whatsapp o via correu electrònic i això ho farà la tècnica del consell comarcal, però si fa falta una atenció personalitzada, es concertarà dia i hora amb aquesta persona i des de l'Ajuntament d'Agramunt proporcionarem aquest punt físic per atendre als joves".

Aquest servei s'ha activat ara a la comarca de l'Urgell tot i que ja es duu a terme a diferents comarques.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

11°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 50%
vent: 10km/h O

 • 18°C
  DV
 • 18°C
  DS
 • 17°C
  DG
 • 13°C
  DL
 • 14°C
  DT

En directe

Els Informatius