dijous, 18 abril 2019

Acord d'Esquerra renova la llista amb 7 noves incorporacions

Acord d'Esquerra renova la llista amb 7 noves incorporacions

Acord d'Esquerra ha presentat ja la seva llista per aquestes properes eleccions municipals a Agramunt, una proposta en la que es renoven 7 persones. El cap de llista d'Acord d'Esquerra i actual alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, indica que la llista barreja experiència i renovació: "És una mescla de l'experiència i de la renovació. Per una part, alguns dels regidors i regidores que en aquests moments estem a l'equip de govern continuem, com és el cas de la Sílvia Fernández, Xavier Secanell, Josep Maria Carrera, Joan Pijoan i Josep Maria Boncompte, i per altra banda, la resta de la llista són incorporacions noves, amb noves idees i amb gent jove, ja que és una llista amb una mitjana d'edat de 39 anys".

Entre les noves incorporacions, hi ha l'Amanda Cardona, historiadora i tècnica en gestió cultural; Olga Ribera, mestra d'educació primària; Tamara Lombardo, periodista; Judit Solé, tècnica superior en administració i finances; Marçal Escartín, estudiant de Filologia anglesa; Judit Serra, llicenciada en llengua catalana, i Toni Garcia, metge i actual director del Centre d'Assistència Primària d'Agramunt. Solé destaca també la varietat de perfils: "La gent que forma part d'aquesta llista representa la realitat social d'Agramunt, ja que tenim perfils molt diferents, perfils a nivell educatiu, a nivell comptable, a nivell empresarial, etc. Com hem fet sempre, des d'Acord d'Esquerra presentem una llista amb 13 membres com a tal que demana el municipi d'Agramunt però també hi haurà una llista amb 10 reserves i, a més a més, una llista de 7 persones de suport que sumen un grup de 31 persones".

Entre els suplents i el grup de suport, Acord d'Esquerra també compta amb la professora Higínia Solanilla, l'actual pediatra Margaret Creus o membres de Jovent Republicà com Judit Bernaus, Marina Súria o Laura Rovira, així com les actuals regidores Fàtima Puig, Montse Canes, Mercè Cases i Dolors Ricart, que tancaran la llista. En total, Acord d'Esquerra presenta una candidatura formada per 32 persones entre els membres de la pròpia llista, els suplents i el grup de suport. 

Finalment, Solé indica que la nova candidatura estarà formada per 19 dones i per 13 homes, donant compliment d'aquesta manera a la paritat, en aquest cas, en favor de la major presència de dones. 

Relació de noms de la llista d'Acord d'Esquerra a les properes eleccions municipals:

1. Bernat Solé

2. Sílvia Fernàndez

3. Xavier Secanell

4. Amanda Cardona

5. Josep Maria Carrera

6. Olga Ribera

7. Joan Pijuan

8. Tamara Lombardo

9. Judit Solé

10. Ramon Boncompte

11. Marçal Escartín

12. Judit Serra

13. Toni Garcia

Llista de suplents

14. Núria Sin

15. Judit Bernaus

16. Fran Xavi Gené

17. Higínia Solanilla

18. Marc Bosch

19. Laura López

20. Marina Súria

21. Josep López

22. Laura Rovira

23. Sisco Farràs

GRUP DE SUPORT

Llista del grup de suport

24. Maria Puig

25. Margaret Creus

26. Fàtima Puig

27. Montse Canes

28. Mercè Cases

29. Dolors Ricart

30. Jordi Esteve

31. Ramon Vila

32. Ester Mitjavila


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C


prob. precipitació: 5%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 32°C
  DT
 • 32°C
  DC

En directe

Els Informatius