dijous, 18 abril 2019

Agramunt se suma a un projecte de revalorització de la pedra

Agramunt se suma a un projecte de revalorització de la pedra

L'Ajuntament d'Agramunt s'ha adherit al projecte impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues i al qual col·laboren els consells comarcals de l'Urgell, el Segrià i el Pla d'Urgell que té com a objectiu la revalorització de la pedra com un recurs territorial generador d'activitat econòmica i ocupació. Una de les finalitats del projecte és contribuir a la preservació del recurs de la pedra com a element patrimonial i de dinamització cultural i turística, millorar la sensibilització i fomentar la formació de joves associada al treball de la pedra. 

Per aquest motiu, està previst que en les properes setmanes des de l'Ajuntament d'Agramunt es dugui a terme una sessió informativa per totes aquelles activitats econòmiques, tant a nivell de construcció com a nivell turístic, que tinguin interès o necessitats a l'entorn de la pedra.

El projecte també preveu seminaris d'innovació i creativitat per impulsar oportunitats de negoci a l'entorn de la pedra.

Peu de foto: Imatge d'una activitat cultural a l'interior de la cisterna del convent, organitzada per l'Ajuntament d'Agramunt

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C


prob. precipitació: 30%
humitat: 100%
vent: 5km/h N

 • 11°C
  DV
 • 9°C
  DS
 • 8°C
  DG
 • 14°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius