dijous, 18 abril 2019

Una quinzena de nens, al Pasquart d'aquest any

Una quinzena de nens, al Pasquart d'aquest any

La tercera edició dels Tallers Pasqu'art ha comptat amb la participació d'una quinzena de nens que durant dos dies han pogut conèixer i practicar l'art de picapedrer i crear caçadors de paraules i llibres voladors. Per una part, amb el mestre picapedrer Jordi Martí els participants han après a treballar la pedra i a esculpir-hi unes marques que ells mateixos han creat. Els nens també han conegut la tècnica de la pedra seca, una forma de treball molt típica de la mediterrània àrida. Mitjançant la col·locació d'aquestes pedres seques han transformat un dels espais que formen part dels Dipòsits d'Agramunt. 

Per l'altra part, amb la tallerista Lluïsa Gabarra, els participants han elaborat uns llibres voladors. Amb aquest taller s'ha donat una nova vida als llibres vells, convertint-los en diferents obres plàstiques creades a partir de la imaginació de cada nen. A més, també han creat els caçadors de paraules, un personatges creats amb filferro i cinta de paper. 

Des de la regidoria de cultura, organitzadora dels tallers, s'ha fet una valoració molt positiva del tallers tot i que continuen participant molts pocs nens a aquest tipus d'activitats. 

Peu de foto: Imatges dels tallers realitzats

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius