dimecres, 24 abril 2019

Farners Casas Fontcuberta, guanyadora del premi en categoria d'adults del 42è Certamen Literari de Sant Jordi

Farners Casas Fontcuberta, guanyadora del premi en categoria d'adults del 42è Certamen Literari de Sant Jordi

L'escriptora Farners Casas Fontcuberta ha guanyat el premi, en la categoria d'adults, del 42è Certamen Literari de Sant Jordi d'Agramunt, amb la narració ‘Paisatges'. En aquesta categoria, també hi ha hagut un accèssit per ‘Aquell somriure', de Laura Ruscalleda Casas. El jurat va entregar ahir els premis als guanyadors de les diferents categories en un acte celebrat a la Plaça del Pou. En la categoria de representació plàstica inspirada en l'obra de Josep Guinovart, els guanyadors van ser Ariadna Armengol i l'accèssit per Laia Solé, les dues de 3r de Primària. A 4rt de Primària, el premi va ser per Nora Serra i l'accèssit per Adrià Martínez.

Ja a cinquè, els alumnes participaven en categoria de poesia, sent el premi per Núria Solé amb la poesia ‘Emocions emmirallades' i l'accèssit per Maria Solanes Recassens per ‘Fent un autoretrat'. Per acabar les categories de primària, els alumnes de 6è participaven amb una narració d'unes 150 paraules, recaient, el premi, per Queralt Solé per la narració ‘El meu amic Martí' i l'accèssit, per Núria Argelich per ‘El gran invent'.

A primer d'ESO, el premi ha sigut per la poesia d'Annabel Bobet ‘Amics o enemics?'; i a segon curs, Delia-Denisa Ianosi s'ha endut el premi per la narració ‘El reflex'. 

A tercer i quart d'ESO, els alumnes participaven en la categoria de poesia visual inspirada en l'obra de Guillem Viladot. El premi, a tercer, ha sigut per Ares Font, per la poesia visual ‘Obre els ulls' i l'accèssit per Laia Argelich amb ‘Les dues cares'. A quart, el premi és per Siobhan Carrasco per ‘L'art de mirar-se al mirall per a descobrir-se a un mateix' i l'accèssit per Fàtima Zahrae-Hriz per ‘Només tu'.

Finalment, en la categoria de joves de 16 a 18 anys, el premi per una narració d'unes 300 paraules és per Judit Cuberes amb ‘Simfonia a destemps' i l'accèssit, per Laura Salvador per ‘Silenci'.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 5km/h E

 • 23°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 24°C
  DC
 • 26°C
  DJ

En directe

Els Informatius