dijous, 2 maig 2019

Judit Teixiné s'incorpora a la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida en substitució d'Albert Martín

Judit Teixiné s'incorpora a la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida en substitució d'Albert Martín

Judit Teixiné ja ha sigut ratificada com a nova secretària de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida (FSCLL) en la passada assemblea de l'entitat del passat dissabte 6 d'abril, en substitució de l'agramuntí Albert Martín. Natural de Rosselló, Teixiné ha estat fortament vinculada al món de la sardana i, com a sardanista, ha ballat en les colles de competició; Dolç Infern de Lleida, Flor del Segrià d'Alguaire i en l'actualitat amb la colla Estol Espígol d'Agramunt.

Martín va entrar l'any 2008 com a tresorer en la junta presidia en aquell moment per en Josep M. Roset. Martín va continuar com a tresorer de l'entitat fins a l'any 2016, i ja sota la presidència d'en Carles Vall, va passar a ocupar la secretaria de l'entitat. Amb clara vocació innovadora, i abanderat en la introducció del sardanisme en el món digital, Martín va crear la pàgina web per la Federació, Sardalleida.org (actualment Sardalleida.cat) l'any 2003, essent una de les pàgines pioneres en tot el país de contingut i amb informació exclusivament sardanista al servei d'una entitat.

Martín destaca per una llarga trajectòria sardanista. De molt jove s'incorporà al Grup Sardanista Estol d'Agramunt, en el qual ha estat Capdanser, repartidor d'aires, revessaire i punts lliures. També ha estat monitor de sardanes per a nens i nenes de 6 a 12 anys, dins i fora dels Cursos "Saltem i Ballem" de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. Albert Martín va ser distingit amb el Premi Capital de la Sardana en la categoria de Mitjans Audiovisuals. El premi li va ser lliurat en el marc de Mollerussa Capital de la Sardana 2016 en el teatre l'Amistat de la capital del Pla d'Urgell. Actualment és soci fundador d'una empresa dedicada a les noves tecnologies, s'encarrega del manteniment de la pàgina web del Grup Sardanista Estol, Coo-fundador del programa radiofònic sardanista "Introit" a Ràdio Sió d'Agramunt, de la qual en fou nombrat director l'any 2004.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h SO

 • 15°C
  DJ
 • 18°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 15°C
  DG
 • 14°C
  DL

En directe

Els Informatius