dilluns, 6 maig 2019

L'Urgell incrementa les visites turístiques tot i que baixa sensiblement les pernoctacions

L'Urgell incrementa les visites turístiques tot i que baixa sensiblement les pernoctacions

L'Oficina Comarcal de Turisme de l'Urgell va atendre un 3,14 per cent més de consultes turístiques l'any 2018 que el 2017, atenent a un total de 3.530 persones. Segons el conseller comarcal de Turisme, Joan Eroles, els turistes demanen per determinats monuments o informació sobre què poden fer a la comarca: "El que sol·liciten molt la gent que ve a l'Oficina Comarcal és preguntar sobre la Ruta del Cister, llocs d'interès de la comarca, rutes, senderisme, gastronomia, informació del Camí de Sant Jaume o Ignasià, entre altres".

Val a dir també que, segons les dades aportades pels allotjaments, s'ha comptabilitzat una ocupació mitjana de 52,84 per cent, que suposa un descens de l'1,26 per cent d'ocupació respecte als 54,10 per cent de l'any anterior.

Segons els establiments, la procedència dels hostes és majoritàriament de la província de Barcelona, tot i que també arriben de l'Estat Espanyol, Alemanya, França, Itàlia i Regne Unit. Els clients són bàsicament de tipus familiar i grups d'amics.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 10km/h S

 • 29°C
  DG
 • 27°C
  DL
 • 29°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 30°C
  DJ

En directe

Els Informatius