dijous, 9 maig 2019

Ràdio Sió dona cobertura electoral a les eleccions municipals del 26-M

Ràdio Sió dona cobertura electoral a les eleccions municipals del 26-M

Ràdio Sió dona cobertura electoral a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 26 de maig a Agramunt. A partir de la mitjanit d'avui, inici d'aquest període electoral, la ràdio municipal d'Agramunt oferirà tota la informació que generin les dues llistes que es presenten en aquests comicis al municipi. 

Per una part, Ràdio Sió oferirà tota la informació d'agenda electoral, amb els actes polítics que facin les dues candidatures, i també s'informarà, amb notícies, sobre el que donin de sí aquests actes electorals.

A part, Ràdio Sió generarà espais propis d'informació política, per tal de proporcionar al ciutadà tota la informació possible per que pugui decidir el seu vot. Per una part, aquesta setmana, s'emetrà dues entrevistes als caps de llista. El dijous, 16, serà el torn del cap de llista de Junts per Agramunt-Junts, Antonio Farré; i el divendres, 17, serà el torn del cap de llista d'Acord d'Esquerra, Bernat Solé. Les entrevistes s'emetran, cada una, a les 12.00 h i a les 20.00 h.

Per altra part, la gran cita que prepara Ràdio Sió serà el debat electoral, en el que els dos caps de llista podran explicar, debatre i confrontar les seves propostes electorals. El debat tindrà lloc el dissabte, 18 de maig, a les 19.00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Agramunt, en un acte obert a tothom i que també s'emetrà en directe pel 107.9 de la FM i per la web radiosio.cat.

Finalment, Ràdio Sió prepara també la Nit electoral en directe des del col·legi electoral, per tal d'informar de l'evolució de l'escrutini per les eleccions municipals i també de les europees.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

29°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 10km/h NE

 • 38°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 39°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius