divendres, 10 maig 2019

La Biblioteca Municipal celebra el 20è aniversari amb diferents espectacles durant el mes de maig

La Biblioteca Municipal celebra el 20è aniversari amb diferents espectacles durant el mes de maig

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot d'Agramunt va obrir portes al mes de maig de fa 20 anys, una efemèride que des d'aquest equipament municipal es vol celebrar amb diferents actes, tal i com indica la regidora de Cultura, Dolors Ricart: "Aprofitant la celebració del 20è aniversari de la Biblioteca Guillem Viladot, que va obrir al maig de fa 20 anys, fem dos espectacles relacionats amb la literatura. El primer és ‘Rats'".

La cofundadora de la Companyia Campi qui Pugui, Cristina Garcia, indica que aquest espectacle, que és itinerant, centra el protagonisme en les rates de la fàbula de ‘El Flautista d'Hamelin': "Que quatre rates apareixin al mig de la ciutat també pot ser una cosa divertida. Vam decidir que l'espectacle és el del Flautista d'Hamelin però que es titularia ‘Rats' perquè l'important són les rates que venen amb ganes de jugar amb la gent i amb el que es trobin pel carrer i, a l'espectacle, també apareix el flautista per emportar-se les rates". Aquest espectacle tindrà lloc demà dissabte, 11 de maig, a partir de les 11.30 h amb sortida des de la Plaça del Mercadal, lloc on també es repartirà un esmorzar amb coca i xocolata per a tots els infants participants.

Els altres actes que s'han organitzat dins d'aquesta celebració del 20è aniversari de la Biblioteca són la tertúlia amb l'Empar Moliner, que tindrà lloc el dissabte, 18 de maig a les 11.00 h. 

Ja el dijous, 23 de maig, el component històric de la Companyia Elèctrica Dharma, Lluís Fortuny, oferirà l'espectacle ‘Connexions Poètiques', a partir de les 19.00 h.

I finalment, el divendres, 31 de maig, la Biblioteca torna a sumar-se a la ‘Supernit a les Biblioteques', una activitat que organitza el Club Super 3 i que requereix d'una inscripció prèvia.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 10km/h NE

 • 38°C
  DT
 • 38°C
  DC
 • 36°C
  DJ
 • 39°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius