dimarts, 14 maig 2019

L'AMPA de l'Escola de Preixens inaugura el nou pati, un projecte gestat durant dos anys

L'AMPA de l'Escola de Preixens inaugura el nou pati, un projecte gestat durant dos anys

L'AMPA de l'Escola de Preixens realitzarà, aquest proper diumenge, 19 de maig, a les 11.30 h, un vermut musical per tal de presentar oficialment el nou pati de l'escola, un espai que s'ha reformat durant 2 anys gràcies a l'esforç dels pares i mares dels alumnes del centre. La responsable d'aquest projecte, Míriam Sanjosé, explica que el pati s'ha reformat amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament dels nens i nenes a través del joc a l'aire lliure: "L'hem distribuït pensant, sobretot, en el desenvolupament dels nens, que a l'Escola de Preixens tenen des dels 2 anys fins a les 12, que és quan se'n van a l'institut".

Al pati hi ha diferents espais, com una zona amb una tenda tipi; una zona amb joc simbòlic amb una cuina; hi ha un espai d'escenari on fan teatre, música, etc; també hi ha l'espai del sorral; una zona de taps per jugar amb aigua o sorra; també hi ha un espai musical i, finalment, un espai d'hort, on els nens poden plantar diferents vegetals.

Sanjosé explica que els escolars també han participat d'aquest projecte, i se l'han fet seu: "I també és molt important que els nens, han vist, durant aquest dos anys, tot el procés de desenvolupament de creació del pati, un objectiu a llarg termini".

A part de la remodelació del pati, també s'ha arreglat un espai de criança compartida a l'antic consultori mèdic, a la part baixa de l'escola, un espai pensat per a que mares i pares puguin compartir experiències en aquest espai.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 40%
humitat: 75%
vent: 5km/h E

 • 29°C
  DT
 • 31°C
  DC
 • 30°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 32°C
  DS

En directe

Els Informatius